• Berlaarsesteenweg 24 - 25, 2500 Lier
  • 03 480 71 70
  • info@patisserie-peeters.be

Over ons

Een visie, doelgericht en zich onderscheiden van, dat onze manier van leven werd.

Vernieuwing en streven naar nieuwe producten

Door de veel grotere oppervlakte, zowel in de bakkerij als patisserie kan Tom zijn grenzen verleggen, het uit zich in de ruime keuze uit het rijkelijke broodassortiment, patisserie en gebak dat vandaag aan de klant wordt aangeboden, men kan hier bijna van een verdubbeling spreken.

Tom staat ook steeds klaar voor vernieuwing en opleiding, het streven naar een nieuw product, ideeën om het assortiment te vernieuwen de klant te verwennen, elke dag opnieuw. Door op jonge leeftijd te starten en de passie voor het vak, stonden opleiding en zelfstudie, gespecialiseerde cursussen in het middelpunt van de belangstelling, het regelmatig volgen zoals een tweedaagse opleiding bij de Callebaut Academy voor banketbakkers als ook doelgerichte cursussen in het buitenland geven de creativiteit alle mogelijkheden.

Het aansluiten bij, samenwerken, en door de Kroonbakker vzw nieuw ontwikkelde broodsoort bracht in het najaar 2012 het meergranen-meerzaden 600gr volkorenbrood, een jaar van ja en nee het kan beter ,nu een top resultaat in smaak, geur en vorm. Franse stokbroden een algemeen begrip, doch voor Tom een uitdaging, zodanig dat hij ook voor deze specialiteit een praktische opleiding gevolgd heeft in een typische bakkerij aan de Côte d'azur, verschillende combinaties van grote en kleine als ook varianten met olijven en provençaalse kruiden.....Croissants witte of meergranen ook hier.......

Dit alles vertaald zich dan in de frisse, strakke look van de winkel, het vergroten van het interieur waar Hilde met oog en oor voor detail en verbetering klaarstaat, met een glimlach klanten adviseren en verwennen....iets waar men als klant graag gaat aan wennen...

"Een tevreden klant, dat is waar het ons omgaat!"

Tom Peeters